24 september 2019
17:45

Brunflo FK

Referat: Krokom Dvärsätts IF - Brunflo FK

Näst sista matchen i F13 för säsongen på en sanslöst fin Hissmovallen i vackert väder och vindstilla.
Således optimala förutsättningar för en fin fotbollskväll och som våra tjejer inleder!!! Innan vi knappt kommit på plats har vi sprungit ifrån till en fyramålsledning och vi levererar fantastiskt fin fotboll med snabba beslut och full fart framåt. Således stor glädje i Brunflokabyssen i första pausen med en 6-1 ledning.

Andra halvlek fortsätter i samma stil och vi ångar fortsatt på. Vi prövar lite olika uppställningar och roller, men det är en sån där kväll där det nästan inte spelar någon roll hur vi ställer upp - allt bara fungerar ändå.

Sista halvleken mattas tempot av något när skymningen lägger sig över Hissmovallen och sista slutar därför oavgjort.

Sammanfattningsvis en fantastiskt bra genomförd match där vi passar på och fira att vi passerat 100-strecket i F13 i år! Imponerande!